Beregening

Van Den Akker Aqua Service verzorgd complete beregeningssystemen, van ontwerp tot installatie. Het gesleep met slangen, het tussentijds verzetten van de sproeier en het uitrekenen en in de gaten houden van de juiste hoeveelheden water voor de diverse sectoren in uw tuin behoort nu voorgoed tot het verleden. Uw grasveld eist nou eenmaal meer water op als uw rozenperk. Door middel van slimme beregening houdt u uw gazon of tuin het gehele jaar door in topconditie. Bovendien bereidt u zich met een goede beregeningsinstallatie uw tuin optimaal voor op lange periodes van droogte.

Om uw gazon mooi groen te houden en uw kostbare planten goed te onderhouden, kunnen wij een beregeningssysteem op maat voor u ontwerpen en installeren. Afhankelijk van uw wensen en budget worden de juiste componenten bepaald en berekend. Een tuinberegening kan zowel in een bestaande als nieuw aan te leggen tuin probleemloos worden ingepast. Al onze beregeningsinstallaties zijn uniek en worden op maat gemaakt.

Een greep uit de verschillende soorten beregening die wij aanbieden; deze zijn te gebruiken voor zowel particulier en professional.

* Pop-up sproeiers
* Rotators
* Nevelaars
* Vaste sproeier
* Sector sproeier
* Zwenksproeier
* Druppelaars
* Druppelslang

Sproeiers zijn er in verschillende varianten soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de pop-up sproeiers van Hunter en Rainbird. Zodra het systeem wordt aangezet komen de sproeiers op waterdruk naar boven en beginnen te sproeien. Als het sproeisysteem uitstaat, verdwijnen de sproeiers vanzelf tot onder het maaiveld. U ziet er dus helemaal niets van. Deze sproeiers kunnen gebruikt worden op zowel de buitenkraan (waterleiding), als op een waterpomp. Voor de montage bij dit systeem, maken wij gebruik van diverse soorten leidingsystemen (zoals pvc of tyleenslang).
De beregening is aan te sturen door een beregeningsautomaat met of zonder WiFi of handmatig.

Het bereik van de pop-up sproeiers verschilt van 2,4 meter tot meer dan 15 meter en zijn in te zetten bij particulieren tuinen, sportvelden en openbare toepassingen. Er is keuze uit pop-up sproeiers met verschillende sproeikoppen; een straal, rotator of nevelaar. Bij de keuze hiervan wordt er gekeken naar wat de doel van het gebruik is.

In ons assortiment hebben wij ook vaste en sector sproeiers die op een standaard, slede of haspel geplaatst kunnen worden en zwenksproeiers. Deze sproeiers zijn makkelijk te verplaatsen en neer te zetten op  een willekeurige plaats in uw tuin of grasveld. U kunt ook vaste punten in het gras maken waar deze sproeiers op aan te sluiten zijn met en klik systeem.

Een greep uit onze projecten

Menu