Beregening

Van Den Akker Aqua Service verzorgd complete beregeningssystemen, van ontwerp tot installatie. Het gesleep met slangen, het tussentijds verzetten van de sproeier en het uitrekenen en in de gaten houden van de juiste hoeveelheden water voor de diverse sectoren in uw tuin behoort nu voorgoed tot het verleden. Uw grasveld eist nou eenmaal meer water op als uw rozenperk. Door middel van slimme beregening houdt u uw gazon of tuin het gehele jaar door in topconditie. Bovendien bereidt u zich met een goede beregeningsinstallatie uw tuin optimaal voor op lange periodes van droogte.

Om uw gazon mooi groen te houden en uw kostbare planten goed te onderhouden, kunnen wij een beregeningssysteem op maat voor u ontwerpen en installeren. Afhankelijk van uw wensen en budget worden de juiste componenten bepaald en berekend. Een beregeningsinstallatie kan zowel in een bestaande als nieuw aan te leggen tuin probleemloos worden ingepast. Al onze beregeningsinstallaties zijn uniek en worden op maat gemaakt.

Hunter

Er zijn Pop-up sproeiers voor het beregenen van kleinere oppervlaktes, zoals borders en groenstroken. Die sproeiers worden uitgevoerd in zwart kunststof, gecombineerd met roestvrijstalen veren, waardoor er geen roestinwerking of corrosie kan plaatsvinden.

Voor gebruik op zowel buitenkraan (waterleiding), als op een pomp. Maximum bereik van de sproeier is 6 meter, en de sproeihoek kan variëren van 10 t/m 360 graden. Ook deze pop-up sproeier heeft een mooi verdeelde sproeistraal voor het beregenen van grotere oppervlaktes.

Alle sproeiers komen op waterdruk uit de grond, en zakken na gebruik automatisch terug. De constructie is specifiek ontworpen om er met een (zware) grasmaaier over heen te kunnen rijden (en maaien).

Voor gemakkelijke montage bij dit systeem, maken wij gebruik van diverse soorten leidingsystemen.

Rain Bird

Voor het afgepast water geven van kleinere oppervlaktes en specifieke plaatsen, zoals bloembakken, potten, kuipplanten en smalle borderstroken.

Alle druppelaars en nevelaars zijn uitstekend geschikt voor het gebruik op waterleiding, maar kunnen vanzelfsprekend ook op een pomp worden aangesloten. Zeer geschikt voor gebruik tussen rozen.

De Rain-Bird 1800 serie sproeiers zijn speciaal gemaakt voor kleine gazons en beplantingen. Vanwege de diversiteit aan sproeihoeken en de traploze hoekinstelling is het mogelijk de sproeier optimaal af te stellen.

Als het sproeisysteem uit staat, verdwijnen de sproeiers vanzelf tot onder het maaiveld. U ziet er dus helemaal niets van. Zodra het systeem wordt aangezet komen de sproeiers op waterdruk naar boven en beginnen te sproeien.

Een greep uit onze projecten

Menu