Compressoren

Bij van den Akker Aqua Service bieden we een breed scala aan compressoren van verschillende groottes, modellen en merken. Wij begrijpen dat het selecteren van de juiste compressor soms een uitdaging kan zijn, gezien de diverse types en toepassingen. Daarom staan we klaar om je deskundig advies te bieden en te assisteren bij het kiezen van de compressor die perfect aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Waarom van den Akker Aqua Service?

Hoogwaardige producten
Jarenlange ervaring
Eigen magazijn & werkplaats
Montage op locatie

Een compressor, ook wel bekend als luchtcompressor, is onmisbaar voor allerlei taken waarbij perslucht nodig is. Onze compressoren zuigen lucht aan, slaan het op, comprimeren het en leveren het met de gewenste luchtdruk in Bar. Belangrijke factoren bij het kiezen van een compressor zijn onder andere het aanzuigvermogen, de tankinhoud en de maximale pneumatische druk. Wij bieden verschillende typen compressoren aan, zodat je altijd de juiste keuze kunt maken.

 

Naast ons uitgebreide assortiment compressoren, bieden we ook een scala aan accessoires en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw compressor altijd optimaal blijft presteren. Of je nu advies nodig hebt bij het selecteren van de juiste compressor of professioneel onderhoud wenst, bij Van den Akker Aqua Service staan we voor je klaar.

Projecten

Al meer dan 20 jaar vertrouwd door honderden klanten

Watervoorziening - doseerpompen

Proefstal van Schothorst Feed Research

Compleet watervoorziening voor varkens aangelegd.

Complete watervoorziening - doseerpompen

Installatie complete watervoorziening

Een project bestaande uit het installeren van een complete watervoorziening in de agrarische sector.

Menu