Service en onderhoud

Wij raden aan je machines en/of installaties regelmatig van onderhoud te voorzien om er lang en probleemloos mee te kunnen werken. Voor alle service en onderhoud ben je bij van den Akker Aqua Service aan het juiste adres.

Waarom van den Akker Aqua Service?

Hoogwaardige producten
Jarenlange ervaring
Eigen magazijn & werkplaats
Montage op locatie

Reparaties

Bij ons kun je ook terecht voor reparaties en onderhoud van o.a. waterpompen, hogedrukreinigers en tuinmachines. Onze monteurs staan dagelijks voor je klaar in onze werkplaats op bedrijventerrein het Retsel, De Morgenstond 33 in Heeswijk-Dinther. Kom langs en wij helpen je graag. Daarnaast verkopen wij diverse brandstoffen en smeermiddelen zodat jij lang en probleemloos met je machine(s) kunt blijven werken.

Hogedrukslang persen

In onze werkplaats hebben we professionele apparatuur om de hogedrukslang optimaal te persen met de juiste koppeling. Of het nu gaat om een reparatie of een nieuwe hogedrukslang, onze monteurs staan voor je klaar. Daarnaast adviseren we je graag over de beste hogedrukslang in jouw situatie en leveren we ook nieuwe hogedrukslangen voorzien van perskoppelingen.

Opstarten in het voorjaar

Wanneer de zon weer begint te schijnen en de temperatuur oploopt is het de ideale tijd de beregening weer op te starten. Hulp nodig bij het opstarten van de tuinberegening in het voorjaar? Onze monteurs helpen graag en hebben materialen bij zich voor eventuele reparaties en het oplossen van storingen.

Ook gebruik maken van onze service (afsluiten en/of opstarten van de beregening)? Laat vrijblijvend je gegevens achter via het contactformulier en wij nemen contact op over de mogelijkheden.

Winterklaar maken beregening in het najaar

Maak je beregening winterklaar en voorkom schade door bevriezing. Bij bevriezing zet het water in de beregeningsinstallatie uit met mogelijke schade aan je pomp, leidingen of sproeiers als gevolg. Ieder jaar in oktober/november rijden wij diverse adressen langs voor het winterklaar maken van de beregening van particulieren, bedrijven en verenigingen. Dit wordt gedaan met behulp van perslucht geleverd door onze afblaasapparatuur.

Bezoek ons op bedrijventerrein het Retsel in Heeswijk-Dinther

Onze monteurs staan klaar om je te assisteren, zodat jij lang en probleemloos met je apparatuur kunt blijven werken. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of advies, wij helpen je graag. Bij Van den Akker Aquaservice streven we ernaar jouw installaties in topconditie te houden.

Kom langs op ons bedrijventerrein en ontdek hoe we ook jou kunnen ondersteunen.

Projecten

Al meer dan 20 jaar vertrouwd door honderden klanten

Project Van Berkel Groep

Compleet project gerealiseerd bij Van Berkel Groep op hun nieuwe schitterende locatie aan de Doornhoek in Veghel.

Koelsysteem voor eierverwerking

Installatie van een koelsysteem, wat gebruikt wordt voor de eierverwerking en het scheiden van eiwit van eigeel, bij een onafhankelijk en duurzaam pluimveebedrijf.

Menu