Over ons

Bij van den Akker Aqua Service voorzien wij onze klanten uit verschillende sectoren sinds 2002 van het beste advies in water- en pomptechniek. Zowel particulier als professional staan wij bij met passend advies op maat. Of het nu gaat om het  aanleggen van een beregeningsinstallatie of het installeren van een breektank, bij van den Akker Aqua Service ben je aan het juiste adres voor alle benodigde onderdelen en producten.

Waarom van den Akker Aqua Service?

Hoogwaardige producten en service op maat

Jarenlange ervaring

Alles grotendeels voorradig in ons magazijn of snel geleverd door onze leveranciers

Eigen werkplaats

Montage buiten de deur (inclusief graafwerkzaamheden)

Onze locatie
In ons bedrijfspand op bedrijventerrein ‘t Retsel in Heeswijk-Dinther vind je in onze showroom een uitgebreid assortiment topmerken. Bestaande uit o.a. hogedrukreinigers, pompen, onderhoudsartikelen en nog veel meer andere materialen. Onder ons eigen label CRAFT verkopen wij ook hogedrukreinigers en units, door onszelf samengesteld en opgebouwd uit bedrijfszekere componenten.

Ook voor het repareren van je grasmaaier of het winterklaar maken van je beregeningsinstallatie ben je bij van den Akker Aqua Service aan het juiste adres.

In ons magazijn hebben wij een ruime voorraad PVC, riool/hwa, buizen, slangen, slangkoppelingen, fittingen, bevestigingsmaterialen en allerhande onderdelen. Daarnaast staan onze monteurs dagelijks voor je klaar in onze werkplaats of aan huis.

Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. particulieren, tuinbouw en agrarische, industriële en publieke sectoren.

Menu