Water- en thyleenslangen

We hebben verschillende soorten slangen met de daarbij behorende slangkoppelingen uit voorraad leverbaar; waterslang, thyleenslang, vijverslang, zuigslang, brandweerslang en luchtslang.

water-en-thyleenslangen

Waterslang/tuinslang

Een waterslang is handig voor het verplaatsen of afvoeren van water en is onmisbaar bij verschillende klusjes en werkzaamheden. Onze flexibele waterslangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes/maten en gemaakt van diverse materialen. Ook voor de juiste koppelingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Thyleenslang

Thyleenslang is flexibel en wordt vaak gebruikt voor drinkwater en beregening, maar kan ook voor verschillende andere toepassingen worden gebruikt, zowel boven als onder de grond.
De bijpassende koppelingen zijn gemakkelijk te bevestigen zonder te lijmen. Onze thyleenslangen zijn leverbaar met of zonder KIWA-keurmerk.

Al onze slangen zijn per strekkende meter leverbaar.

Overige slangen en toebehoren

Naast onze water- en thyleenslangen verkopen wij ook vijverslangen, zuigslangen, brandweerslangen, luchtslangen en diverse slangkoppelingen, klemmen, fittingen en afsluiters. Heb je een vraag over ons assortiment slangen en toebehoren? Neem contact met ons op, wij helpen je graag.

Menu