Materialen aanleg tuinberegening

In ons assortiment hebben wij alles wat je nodig hebt voor het aanleggen van een complete tuinberegeninginstallatie. Materialen voor de verplaatsing van het water, sproeiers in verschillende soorten en maten en automatisering in de vorm van een beregeningscomputer.

Compleet van ontwerp tot installatie

Bij van den Akker Aqua Service verzorgen we complete beregeningssystemen, van ontwerp tot installatie. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment materialen t.b.v. de aanleg van je tuinberegening. Daarbij moet je denken aan materialen om het water te verplaatsen  zoals waterpompen en pvc of thyleenslang. Om het water op de juiste plek in bijvoorbeeld je tuin of weiland te krijgen hebben wij een diversiteit aan sproeiers in ons assortiment beschikbaar. Daarbij kijken we naar de waterbehoefte van het te besproeien oppervlak en kan er gekozen worden uit sproeiers in verschillende varianten, soorten en maten. Pop-up sproeiers (straal, rotator of nevelaar), vaste sproeiers en sector sproeiers, zwenksproeiers en druppelslangen.

Pop-up sproeiers (straal, rotator of nevelaar)
Vaste sproeiers en sector sproeiers
Zwenksproeiers
Druppelbevloeiing
Beregeningscomputers
Waterpompen
Pop-up sproeiers (straal, rotator of nevelaar)

Pop-up sproeiers (straal, rotator of nevelaar)

Pop-up sproeiers komen zodra het systeem wordt aangezet op waterdruk naar boven en beginnen te sproeien. Als het sproeisysteem uitstaat, verdwijnen de sproeiers vanzelf tot onder het maaiveld. De sproeiers zijn aan te sturen door een beregeningsautomaat met of zonder WiFi of handmatig. Het bereik van de pop-up sproeiers verschilt van 2,4 meter tot meer dan 15 meter en zijn in te zetten bij particulieren tuinen, sportvelden en openbare toepassingen. Er is keuze uit pop-up sproeiers met verschillende sproeikoppen; een straal, rotators of nevelaars.

Vaste sproeiers en sector sproeiers

Vaste sproeiers en sector sproeiers

Vaste sproeiers en sector sproeiers die op een standaard, slede of haspel geplaatst kunnen worden.

Zwenksproeiers

Zwenksproeiers

Zwenksproeiers zijn makkelijk te verplaatsen en neer te zetten op een willekeurige plaats in je tuin of grasveld. Het is ook mogelijk vaste punten in het gras te maken waar deze sproeiers op aan te sluiten zijn met en klik systeem.

Druppelbevloeiing

Druppelbevloeiing

Naast beregening door middel van een sproeier kan er ook gekozen worden voor beregening met behulp van druppelaars of een druppelslang. Voor kwetsbare bloemen zoals rozen is druppelbevloeiing zeer geschikt door de gerichte waterafgifte.

Beregeningscomputers

Beregeningscomputers

Het verplaatsen van het water begint bij de aansturing. De aansturing van de sproeiers kan automatisch worden geregeld met magneetkleppen gekoppeld aan een beregeningscomputer of handbediend met kranen. Er zijn ook kraancomputers die rechtstreek aan de kraan gekoppeld kunnen worden. Ook alle toebehorende producten hebben wij in ons assortiment.

Waterpompen

Waterpompen zijn beschikbaar in verschillende varianten, waaronder bovengrondse en ondergrondse pompen. Deze kunnen worden ingezet voor het verplaatsen van water van de ene locatie naar de andere, zoals van een wateropslagtank naar een irrigatiesysteem.

Lees hier meer over onze waterpompen.

Beregeningsplan op maat

Benieuwd naar hoe wij een beregeningsinstallatie voor jou op maat kunnen ontwerpen en installeren? Afhankelijk van jouw wensen en budget worden de juiste elementen bepaald en berekend. Een beregeningsinstallatie kan zowel in een bestaande als nieuw aan te leggen tuin probleemloos worden ingepast. Meer weten over een beregeningsinstallatie die past bij jouw situatie? Neem contact met ons op en wij helpen je graag.

Menu