Waterbehandeling

Voor de juiste waterbehandeling ontwerpt, installeert en onderhoudt Van Den Akker Aqua Service op maat gemaakte, hoogwaardige waterbehandelingssystemen.

WATERZUIVERING
Bronwater bevat vaak te veel ijzer, mangaan, kalk of andere stoffen. Dit kan zeer nadelig zijn voor uw leidingsysteem en diergezondheid. Wanneer u bronwater gebruikt voor uw beregening geeft dit ongewenste aanslag op uw bestrating of woning als gevolg. Een waterzuivering biedt hiervoor de oplossing. Bij Van Den Akker Aqua Service adviseren wij u graag over de beste waterzuiveringsinstallatie voor uw situatie. Door middel van een analyserapport van het water, waterverbruik en de toepassing van het water wordt bepaald welke installatie voor u de beoogde kwaliteit levert. Zo stellen we de ideale waterzuiveringsinstallatie samen voor iedere afzonderlijke situatie. Wij bieden een ruime keuze aan spoelkoppen, druktanks, filters en filtermaterialen. Om het doel te bereiken, het zuiveren van water, hanteren wij een streng kwaliteitsbeleid.

WATERONTHARDER
Leidingwater dat rijk is aan calcium en magnesium veroorzaakt kalkaanslaag aan leidingen, kranen en de wanden in uw badkamer en keuken. In regio’s met hard leidingwater is een waterontharder dan ook geen overbodige luxe. Ontharding van water levert veel voordelen op. Een waterontharder is duurzaam, apparaten gaan langer mee en er ontstaat geen kalkaanslag meer op sanitair en vaat. Er hoeven minder reinigings- en wasmiddelen gebruikt te worden en het is ook nog is beter voor de huid!

Met onze uitgebreide kennis op het gebied van waterbehandeling zijn we in staat installaties te bouwen die kunnen worden ingezet voor de behandeling van grondwater tot drinkwater. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Menu