Waterbehandeling

Met de juiste waterbehandeling voorkom je vervuiling van het leidingsysteem en daarbij behorende installatietechnische onderdelen zoals pompen, boilers en verwarmingsketels. Hierdoor kan het energie- en waterverbruik toenemen en kunnen storingen optreden. Een goede waterbehandeling voorkomt deze problemen en zorgt ervoor dat het water de juiste kwaliteit behoudt.

Wanneer je geen goede waterbehandeling doorvoert kan dit gevolgen hebben voor de installatie waardoor onderhoudskosten en energiekosten kunnen stijgen.

Voordelen van de juiste waterbehandeling
De juiste waterbehandeling kent vele voordelen. Het vermindert vervuiling en kan besparen op veel onnodige extra kosten.

  • Vermindert vervuiling van het leidingsysteem
  • Lager energie- en zoutverbruik
  • Minder onderhoud
  • Langere levensduur van apparaten en waterinstallaties
  • Minder waterverbruik en minder afvalwater
Waterbehandeling

Waarom van den Akker Aqua Service?

Hoogwaardige producten
Jarenlange ervaring
Eigen magazijn & werkplaats
Montage op locatie

Onze waterbehandeling, jouw oplossing

Waterbehandeling kan voor allerlei toepassingen worden gebruikt, van grondwater tot drinkwater. Voor de juiste waterbehandeling ontwerpt, installeert en onderhoudt van den Akker Aqua Service op maat gemaakte systemen. De waterbehandeling wordt toegespitst op de juiste toepassing bij jou thuis, binnen je bedrijf of organisatie.

Vormen waterbehandeling

Bij van den Akker Aqua Service maken we onderscheidt tussen twee vormen van waterbehandeling: waterzuivering en waterontharding.

Waterzuivering

Waterzuivering is een algemene term die staat voor het verwijderen van stoffen uit water. Elke stof die geen H2O is kan in principe uit het water gefilterd worden. Wij adviseren graag over de beste waterzuiveringsinstallatie passend bij jouw situatie.

Waterontharding

Als we spreken over waterontharding spreken we over het ontkalken en verzachten van water. Het betreft hier een specifieke vorm van waterzuivering waarbij mineralen zoals calcium en magnesium uit het water worden gefilterd.

Contact

Geïnteresseerd in, of vragen over waterbehandeling?
Neem dan contact op via het contactformulier, mail naar info@waterpomp.eu of bel ons 0413-331218.

Over van den Akker Aqua Service B.V.

Bij van den Akker Aqua Service voorzien wij onze klanten uit verschillende sectoren sinds 2002 van het beste advies in water- en pomptechniek. Zowel particulier als professional staan wij bij met passend advies op maat. Of het nu gaat om het aanleggen van een beregeningsinstallatie of het installeren van een breektank, bij van den Akker Aqua Service ben je aan het juiste adres voor alle benodigde onderdelen en producten.

Hoogwaardige producten
Jarenlange ervaring
Eigen magazijn & werkplaats
Montage op locatie incl. graafwerk

Projecten

Al meer dan 20 jaar vertrouwd door honderden klanten

Menu