Waterbehandeling

WATERZUIVERING Het plaatsen van een waterzuiveringsinstallatie wordt voorafgegaan door een inventarisatie van de situatie en de wensen van u als klant. Aan de hand van een analyserapport van het water, de gegevens over het waterverbruik en de toepassing van het water, wordt er overlegd welk type installatie het best geïnstalleerd kan worden. Er is een ruime keuze aan filters, filtermaterialen, spoelkoppen en druktanks, die samengesteld kunnen worden tot de ideale installatie. Om het doel te bereiken, het zuiveren van water, hanteren wij een streng kwaliteitsbeleid.

WATERONTHARDER Ontharding van water levert veel voordelen op. Een waterontharder is duurzaam, apparaten gaan langer mee en er ontstaat geen kalkaanslag meer op sanitair en vaat. Er hoeven minder reinigings- en wasmiddelen gebruikt te worden en het is ook nog is beter voor de huid!

Met onze uitgebreide kennis op het gebied van waterbehandeling zijn we in staat installaties te bouwen die kunnen worden ingezet voor de behandeling van grondwater tot drinkwater. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Een greep uit onze projecten

Menu